Vitrine frigorifice


Vitrină frigorifică pentru păstrarea alimentelor în condiții optime

Un restaurant are nevoie de echipamente de înaltă calitate pentru o bună păstrare a alimentelor. Pe piață există multe opțiuni disponibile, astfel încât să ai suficiente resurse de unde să poți alege sistemele de refrigerare potrivite pentru afacerea ta. Una dintre cele mai populare opțiuni este vitrina frigorifică, pentru că te ajută să asiguri temperaturi optime pentru toate alimentele depozitate și standardele de siguranță și igienă, astfel încât să previi creșterea bacteriilor dăunătoare. O vitrină frigorifică permite persoanelor care lucrează în domeniile HoReCa și retail sa scaneze rapid obiectele depozitate. Acest lucru ajută la evitarea deschiderilor repetate care, în condiții de temperaturi ridicate, ar putea dăuna alimentelor depozitate.

Dexo.ro are un catalog variat de produse de refrigerare, dintre care vitrine frigorifice, congelatoare, frigidere mici și mari și de tip side by side și multe alte aparate frigorifice.

 

Vitrină frigorifică verticală perfectă pentru vinuri

Vinul este o băutură iubită de orice persoană și, totodată, care trebuie păstrată în condiții speciale pentru a-și păstra aroma și proprietățile. O vitrină frigorifică de vinuri te ajută să depozitezi în condiții de siguranță orice soi de vin. În funcție de tipul și dimensiunea afacerii tale trebuie aleasă și vitrina de vinuri. Cele mai multe vitrine de vinuri de pe piață au capacitatea exprimată nu doar în litri, ci și în numărul de sticle pe care le poți depozita. Însă, dacă nu găsești un model suficient de încăpător, poți achiziționa mai multe vitrine frigorifice de vinuri, astfel încât să satisfaci nevoile clienților tăi.

Dexo.ro este unul dintre magazinele online unde poți găsi vitrina frigorifică pentru vinuri perfectă pentru afacerea ta. În plus, mai găsești și modele de minibar, lăzi frigorifice, combine frigorifice și multe alte sisteme de refrigerare.

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Suport clienti Luni - Vineri 9:00 - 17:30

0215558343 0746288208 office@dexo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!