Minibar

Frigider minibar pentru băuturi și gustări la temperaturi ideale

Minifrigiderele sunt mai mici în dimensiune în comparație cu frigiderele obișnuite de bere, dar servesc aceluiași scop. Acestea pot fi folosite pentru a ține la rece bere, vin, sucuri sau orice alte băuturi la temperatura perfectă. Toate modelele de frigidere minibar de pe piață pot fi folosite și pentru depozitarea micilor gustări.

În magazinele de profil vei întâlni mai multe tipuri de frigider minibar, cele mai cunoscute fiind: termoelectric (pentru utilizare pe termen scurt; are și funcție de încălzire), cu compresor (poate fi utilizat și în HoReCa sau retail; nivel de zgomot scăzut) și cu absorbție (fără motor, nivel de zgomot aproape inexistent). Pe Dexo.ro găsești modele variate, unde sigur vei găsi un frigider minibar la preț bun. De asemenea, îți punem la dispoziție și frigidere, combine frigorifice, aparate frigorifice, frigidere side by side și multe altele.

 

Frigider mini bar pentru camere de hotel

În zilele noastre, un frigider mic minibar este o parte integrantă a unui hotel. De altfel, este unul dintre criteriile după care turiștii își aleg hotelul atunci când pleacă într-o călătorie de afaceri sau în vacanță. Cele mai bune frigidere mici pentru hotel sunt modelele cu absorbție, deoarece nivelul de zgomot este aproape inexistent, ceea ce este în favoarea turiștilor care au nevoie de liniște atunci când se odihnesc.

Frigidere mini bar pot fi găsite într-o varietate de mărimi, forme și nuanțe pe Dexo.ro. Un minibar are un preț variabil, în funcție de capacitate, tip și nivel de eficiență energetică. Totuși, un frigider minibar de hotel ar trebui să aibă o capacitate cât mai mare, astfel încât să le poți oferi turiștilor o varietate de băuturi pe perioada șederii. Dacă mai ai nevoie și de alte produse pentru hotelul tău, Dexo.ro îți oferă și congelatoare, vitrine frigorifice sau lăzi frigorifice.


 

Suport clienti Luni - Vineri 9:00 - 17:30

0215558343 0746288208 office@dexo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!