Hote

Hotele de bucătărie - aparatele care te lasă să gătește fără griji!
 

Datorită multiplelor sale avantaje, hotele de bucătărie au devenit o necesitate în casele oamenilor, indiferent de abilitățile lor culinare sau de timpul petrecut în bucătărie. Pe lângă faptul că înfrumusețează aspectul bucătăriei, scopul hotei este de a elimina mirosurile neplăcute și ale particulelor nocive din aer. Atunci când gătești, fumul, grăsimea și vaporii emanați de diverse alimente preparate la aragaz sau cuptor se pot depune pe diverse suprafețe din bucătăria ta. Evită problema murdăriei greu de îndepărtat de pe mobilier și frigidere prin achiziționarea unei hote de calitate de la Dexo.ro.

În magazinul nostru vei găsi o varietate de modele și branduri de hote de bucătărie care se pot potrivi indiferent de designul casei tale: tradițional sau modern, vei avea garanția unui produs performant care va îmbunătăți considerabil calitatea aerului din casa ta. În funcție de spațiul disponibil, poți alege o hotă de bucătărie tradițională, cu aerisire externă, fie o hotă telescopică incorporabilă, care se poate integra în mobilierul deja existent din bucătărie.
 


Hota incorporabila - cel mai bun prieten al spațiului îngust din bucătărie


Cu siguranță motorul unei hote poate fi un factor decisiv în alegerea unei hote pentru bucătărie, însă există și alte caracteristici care ar putea face diferență. Dacă dorești ca întreținerea hotei de deasupra plitei sau aragazului să fie mai ușoară, atunci selectează un model cu filtre detașabile. Mulți oameni vor ca hota să fie dotată cu becuri incorporate care vor asigura suficientă lumină în timp ce ei pregătesc mesele. Cu toate acestea, cel mai important lucru de făcut înainte de a achiziționa produsul este să măsori spațiul pentru a vedea ce dimensiuni trebuie să aibă hota aleasă. La Dexo, cu siguranță vei găsi hota perfectă pentru bucătăria ta!


VEZI OFERTA NOASTRA DE HOTE INCORPORABILE SAU TRADITIONALE: Gorenje, Heinner, Tornado, Pyramis

Afiseaza: 1-24 din 159 produse

 Filtre

Suport clienti Luni - Vineri 9:00 - 17:30

0215558343 0746288208 office@dexo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!