Purificatoare

Purificatoare de aer - iată câteva dintre beneficiile lor incredibile!


Poluarea aerului din interiorului unei încăperi poate avea efecte negative asupra sănătății oamenilor: de la incapacitate de concentrare și dureri de cap, până la dezvoltarea unor alergii sau chiar și chiar crize de astm. Spuneți adio acestor probleme cu ajutorul purificatoarelor de aer profesionale de la Dexo.ro!


 Purificatoarele de aer pentru uz domestic sunt special concepute pentru a elimina particulele dăunătoare din aerul respirabil (cum ar fi virușii, bacteriile, sporii de mucegai, polenul, părul de animale etc.), dar și pentru asigura un miros plăcut în casa ta. 

 

Când alegi un purificator de aer din magazinul nostru, faci o alegere pentru sănătatea întregii familii. Este demonstrat științific faptul că un aparat de purificare a aerului poate ajuta la reducerea factorilor declanșatori pentru persoanele care suferă de diverse afecțiuni respiratorii. Totodată, purificatoarele noastre de aer cu capacitate mare pot asigura unui mediu curat și sănătos de muncă pentru angajații tăi. 
 

Alegerea celui mai bun purificator de aer pentru spațiul tău arată grija pentru sănătatea ta


Indiferent dacă alegeți un purificator de aer pentru cameră mare sau unul pentru un spațiu mai mic, asigurați-vă că purificatorul de aer pe care îl cumpărați poate face față suprafeței de care dispuneți.

 

Totodată, tipul de filtru instalat face o mare diferență în capacitatea sa de a reduce particulele din aer care vă pot cauza disconfort. Un purificator de aer cu filtru ionizator HEPA este foarte eficient în reducerea contaminanților minusculi din aer, în timp ce un purificator de aer cu pe bază de cărbune activ va absorbi cu ușurință alți compuși chimici din aer. Ambele opțiuni se află pe lista cu purificatoare de aer de top disponibile pe Dexo.ro. 

 

Pe lângă achiziționarea unui purificator, mai există diverse metode prin care poți îmbunătăți calitatea aerului dintr-o încăpere, cum ar fi alegerea unui difuzor de aromă cu uleiuri esențiale. De asemenea, un aparat de aer condiționat poate ajuta la reducerea umidității din aer în lunile de vară, prevenind, astfel, apariția mucegaiului. Pe timp de iarnă, aerotermele și caloriferele electrice de la Dexo acestea vor asigura pe lângă o atmosferă călduroasă, un consum redus de energie electrică. 

Suport clienti Luni - Vineri 9:00 - 17:30

0215558343 0746288208 office@dexo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!