Hote Insula

Hotă tip insulă pentru bucătării moderne

 

Dintr-o bucătărie modernă, din ziua de astăzi, nu lipsește insula. Aceasta ia locul blatului de bucătărie pe care se poate găti sau se pot așeza toate aparatele de gătit. Unele familii aleg să ia masa la această insulă. De asemenea, în unele cazuri, cuptorul electric și plita sunt încorporate în insulă. Prin urmare, este nevoie de o hotă pentru insulă.

 

Hotele sunt accesorii indispensabile într-o bucătărie. Filtrarea aerului, eliminarea mirosurilor și captarea grăsimilor, fiind aspectele importante de care se ocupă hota. Acestea se găsesc în diferite forme și mărimi pe site-ul nostru. Cele mai interesante, însă, sunt hotele tip insulă. 

 

Hotă tip insulă pentru bucătărie - calitate și eficiență înglobate în estetică și frumos

 

Hota tip insulă pentru bucătărie este un aparat elegant cu o estetică importantă pentru acest spațiu. Se montează direct pe tavan, deasupra plitei aflată pe insulă. Eficiența și calitatea acestora se aliniază cu partea estetică și compun un produs perfect, care oferă senzația de spațiu și flexibilitate în bucătărie. Alege de pe site hota de insulă pentru bucătărie la un preț accesibil, conform nevoilor tale.

 

Pe lângă acest tip de hotă - dacă nu ai o insulă în bucătărie - poți alege hote încorporabile. Acestea sunt potrivite pentru bucătăriile mici unde spațiul este problematic. Pentru că se montează în mobilă, ele sunt perfecte pentru a economisi ceea ce nu este din belșug: spațiul. De asemenea, dacă ți se pare mai potrivit pentru designul casei tale, poți achiziționa o hotă rustică. Indiferent de alegere, bucură-te de beneficiile unei hote de calitate. 

Afiseaza: 1-24 din 41 produse

 Filtre

Suport clienti Luni - Vineri 9:00 - 17:30

0215558343 0746288208 office@dexo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!