Samsung Telefon SAMSUNG Galaxy A22, 64GB, 4GB RAM, Dual SIM

1.019,99 Lei
Culoare:
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-3 zile

Cod Produs: A22PURPLE Ai nevoie de ajutor? 0215558343 / 0746288208
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)


Afișaj

Sistem Multi Camera

OIS - Stabilizare optică a imaginii

Baterie


*Imagine simulată. **Disponibilitatea culorii poate varia în funcție de țară sau operator.
Ecran admirabil, derulare cu adevărat cursivă
Extinde-ți modul de vizualizare cu ecranul Infinity-U de 6,4 inci de pe Galaxy A22 și vezi ceea ce ai ratat până acum. Datorită afișajului HD+ Super AMOLED și a celor 600 de nits¹ pentru claritate, conținutul tău zilnic arată clar, detaliat și uimitor. În plus, Real Smooth păstrează vizualizarea continuă, indiferent dacă te joci sau derulezi.

*Imagini simulate în scop ilustrativ. **Măsurată în diagonală, dimensiunea ecranului este de 6,4"" în dreptunghi complet și de 6,3"" luând în considerare colțurile rotunjite. Suprafața vizibilă reală este mai mică datorită colțurilor rotunjite și decupajului camerei. 1. În cazul în care luminozitatea adaptivă este „Activată” în setări. Când afișajul este expus la peste 20.000 lux, așa cum este măsurat de senzorul de luminozitate al telefonului, cum ar fi în medii cu multă lumină ambientală sau în lumina directă a soarelui, acesta poate crește luminozitatea până la 600 nits. Valorile luminozității măsurate de senzor pot fi diferite, în funcție de unghiul luminii.
Estetică a designului simplificată
Designul elegant al Galaxy A22 îi conferă un aspect modern și atrăgător. Curbele rafinate oferă confort în manevrare și asigură o navigare ușoară pe ecran. Alege dintre culorile Violet, Mint, White și Black.

*Disponibilitatea culorii poate varia în funcție de țară sau de operator.
Privește-l în 360°
MINT
Mint
WHITE
White
BLACK
Black
VIOLET
Violet

  •  
  •  
  •  
  •  

Alege cum vei fotografia, cu Quad Camera
Transformă-ți Galeria de poze într-o comoară cu fotografii realizate prin atingerea ta creativă. Camera foto Quad a Galaxy A22 îți duce fotografia mobilă la nivelul următor, cu patru camere foto, pentru a surprinde momente memorabile în patru moduri diferite.

Cu OIS capturezi detalii chiar și în condiții de lumină slabă
Spune adio fotografiilor și videoclipurilor neclare. Folosind camera principală de 48 MP cu OIS (stabilizare optică a imaginii), poți realiza videoclipuri cursive și imagini clare și poți atrage mai multă lumină, pentru a face mai clare fotografiile cu lumină scăzută.

*Imagini simulate în scop ilustrativ.
Obține imaginea completă folosind Ultra Wide Camera
Similar vederii umane, camera foto cu unghi foarte larg, de 8MP, surprinde lumea cu un unghi de vizualizare de 123 de grade, adăugând mai multă perspectivă la tot ceea ce fotografiezi.


ㅤ 

*Imagini simulate în scop ilustrativ. **Utilizarea unghiului foarte larg (foto/video) este acceptată numai pentru camera foto principală.
Capturezi detalii minuscule folosind Macro Camera
Apropie-te cu camera foto macro de 2MP și capturează detalii intense. Efectul natural bokeh ajută, de asemenea, subiectul să iasă în evidență din fundal.
*Imagini simulate în scop ilustrativ. **Funcția Macro Camera este acceptată numai pentru camera foto principală.

Adu focalizarea în față cu Depth Camera
Camera de profunzime de 2MP îți permite să reglezi adâncimea de câmp din fotografiile tale. Reglează neclaritatea fundalului, pentru fotografii de portret, de înaltă calitate, care fac ca subiectul să iasă cu adevărat în evidență.


ㅤ   


*Imagini simulate în scop ilustrativ.
Distribuie selfie-uri care ies în evidență, cu ajutorul camerei foto frontale
Cu efectul bokeh adăugat camerei frontale de 13MP, poți obține selfie-uri uimitoare, care surprind mai mult din tine și mai puțin din fundal.
*Imagini simulate în scop ilustrativ.

Mergi mai departe cu o baterie puternică
Fii cu un pas înainte în programul zilnic cu o baterie care nu te va încetini. Bateria de 5.000 mAh (tipică)¹ îți permite să continui să faci ceea ce ai de rezolvat, ore în șir. Și cu până la 15W Adaptive Fast Charging, Galaxy A22 revine rapid la puterea maximă.

1. Valoare tipică testată în condiții de laborator terță parte. Valoarea tipică este estimarea medie a valorilor luând în considerare abaterea capacității bateriei dintre echipamentele testate, conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este de 4.860 mAh. Durata reală de viață a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, tiparele de utilizare și alți factori. Vitezele reale de încărcare pot varia în funcție de utilizarea reală, condițiile de încărcare și de alți factori.
Accelerezi și stochezi mai mult
Galaxy A22 combină puterea de procesare Octa-core cu până la 4GB/6GB RAM, pentru performanțe rapide și eficiente. Bucură-te de 64GB/128GB spațiu de stocare intern și adaugă încă 1 TB cu un card microSD.

*RAM și capacitatea de memorie internă pot varia în funcție de țară. Disponibilitatea reală a stocării poate varia în funcție de software-ul preinstalat. **Cardul MicroSD se vinde separat.
Ești mai concentrat(ă) cu One UI Core
One UI Core te ajută să te concentrezi asupra a ceea ce contează pentru tine. Hardware-ul și software-ul funcționează împreună, cu conținut și caracteristici la îndemână, astfel încât să poți ajunge mai repede la ele. Schimbi fără probleme aplicațiile și obții informații pentru mai multe aplicații simultan - designul convenabil îți permite să efectuezi mai multe sarcini pe un singur ecran.
*Disponibilitatea caracteristicilor, aplicațiilor și serviciilor One UI Core poate varia în funcție de dispozitiv, versiunea sistemului de operare și țară. **Imaginile dispozitivului și ecranului sunt simulate în scop ilustrativ.

O experiență Android™ admirabilă, întotdeauna
Obține cele mai recente aplicații Google pe sistemul de operare Android, pe deplin acceptate pe device-ul tău Galaxy A22.
*Disponibilitatea aplicațiilor Google poate varia în funcție de țară sau de limbă. **Google, Android, Google Play, YouTube și alte mărci sunt mărci comerciale ale Google LLC.

Întotdeauna la dispoziția ta, oriunde, oricând
Când cumperi un smartphone Samsung Galaxy, acesta vine cu avantaje. Aplicația Samsung Members îți oferă diagnosticări interactive și funcții de optimizare, pentru a regla performanța dispozitivului tău, în timp ce linia noastră de asistență discută cu tine despre probleme de depanare, atunci când ai nevoie de asistență suplimentară.

*Funcțiile și caracteristicile disponibile pentru aplicația Samsung Members pot varia în funcție de țară și de dispozitiv. ** Imaginea dispozitivului este simulată în scop ilustrativ.
Îmbunătățește-ți experiența Galaxy A22 cu Galaxy Buds Pro

*Galaxy Buds Pro se vinde separat.
Fă cunoștință cu noul Galaxy A. Admirabil este pentru toată lumea.
 

GALERIE DE IMAGINI 
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

186
Greutate (g)
Până la 97
Timp redare audio (Ore)
2GHz, 1.8GHz
Viteză CPU

Conectivitate : Wi-Fi, Bluetooth, GPS

An Aparitie : 2021

Sistem De Operare : Android

Culoare : Violet

Tehnologii : 3G 4G

Tip Display : Super AMOLED

Senzori : Accelerometru, Giroscop, Amprenta, Senzor de proximitate, Senzor de lumina

Dimensiuni: 73.6 x 159.3 x 8.4 mm

Versiune Bluetooth : 5.0

Standard Wi-Fi : 802.11 a/b/g/n/ac

Model Procesor : MediaTek MT6833 Dimensity 700 5G

Numar Nuclee : 8

Porturi : Jack 3.5 mm USB Type C

Tip Telefon : Smartphone

Sloturi Sim : Dual SIM

Tip Sim : Nano SIM

Versiune Sistem Operare : Android 11

Ro-Alert : Da

Dimensiune Ecran : 6.4 inch

Rezolutie (Pixeli) : 1600 x 720

Memorie Interna : 64 GB

Memorie Ram : 4 GB

Slot Card Memorie : MicroSD

Numar Camere : 4

Rezolutie Camera Principala : 48 MP Wide, 2 MP Macro, 8 MP Ultrawide, 2 MP Depth

Rezolutie Video : Full HD

Blit : Da

Capacitate Baterie : 5000 mAh

Garantie: 24 luni

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Parerea clientilor conteaza

Suport clienti Luni - Vineri 9:00 - 17:30

0215558343 0746288208 office@dexo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!